INIMSÜDAMES ON PALJU KAVATSUSI, KUID JUMALA NÕU SAAB TEOKS!

Saturday 28 May 2016

Oleks mul kuri naine

Olümpiahooaeg kestab täie hooga, igal rindel. Äripäev, nagu ikka, võttis rahateema üles pajatab olümpialaste sendilugemisest. Mainiti ära ka minu 300-eurone stipendium, millega olen püüdnud hakkama saada viimased 10 kuud. Rusikaid võiks ju ühes ja teises suunas vibutada, kuid olgem ausad – olen elus ja terve, siiani hakkama saanud.

Hirmuga mõtlen, et oleks mul kuri naine, siis saaksin vist igapäev kolakat, et leiba lauale ei pane. Rääkimata üüri maksmisest äi ju andis meile elamise. Egas sedagi ma täpselt tea, kunas elektriarveid maksta ning kes prügivedu korraldab. Ometi on mul ja mu kahel lapsel magu täis ning lennukipiletid taskus, et treeninglaagrisse lennata. Nii see elu käib. Ahjaa, naine oli vahepeal välismaa ülikoolis tööl… Mõnikord teenin lisaraha võistlustega.
Pilt on küll tehtud aastal 2006, kuid naeratus on ikka endine!
Kõige selle juures olen ikka positiivne, sest elan usus, et küll Jumal toidab. Pole olemas võimatut olukorda. Küllap sellist mõtteviisi on aidanud kujundada ka treener Harry Lemberg, kes minu sporditegemiste eest on seisnud viimased 11 aastat. Teine "hull" on olnud ärimees Aivar Tuulberg, kes juba minu karjääri algusaegadel kinnitas, et usub minusse. Võiks öelda, et enamus minu treeninglaagreid on tema ehitusfirma Rand ja Tuulberg kinni maksnud – 11 aastat! 

Tänan kõiki abimehi, kes on mind sellel teekonnal aidanud nii varasematel aegadel kui ka käesoleval ajal. Nimeliselt mainin ära minu praegused meeskonnaliikmed:
Treener ja mänedžer Harry Lemberg 
Nõuandja Mark Misch
Vaimulik mentor Brad Bartz
Massöör Peeter Nigol
Spordiarstid Agnes Mägi,  Nadezhda Ignatjeva ja Mihkel Mardna
Abikaasa Maili koos lastega



SUURTOETAJA 11 aastat on see ehitusfirma minu treeninglaagreid toetanud.

Pikemaajalisemad abilised on olnud toidulisandite firma Lamberts, samuti ka Sportland, kes varustab mind Nike'i riiete ja jalanõudega.
http://kmpharma.eu/
http://www.sportland.ee/

Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi on alati nõu ja jõuga abiks olnud.

http://sport.ut.ee/


Vahelduva eduga on ka Eesti kergejõustikuliit ja Eesti Olümpiakomitee abiks olnud. Mõnel aastal olen Tartu linna käest toetust saanud.


http://ekjl.ee/

http://ekjl.ee/ 




 

No comments:

Post a Comment